Thursday, 21 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Assalamualaikum..

hari ni MB terbaca kat blog member MB.. dia ade buat entri pasal abg BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER .... so,MB pun nak join.. ! 


kenapa blog ini layak di follow dan dibaca selalu ..? *soklan dr abg ben..  
MB masih baru dalam dunia berblogging ni..*followers pun cikit je so, sementara tgh menunggu tarikh untuk daftar U ,MB rajin updated..kadang2 pasal personal,entertainment,pasal tips2 dan mcm2 lagi lah..kalau da masuk U nnt,insyaAllah MB akan mencuri sendkit masa MB untuk mengupdate ape2 yang patut.. kalau sesape nak jadi follower MB,MB ucapkan terima kasih ya.. *x nak follow pun x pe,tiada paksaan :)

so,kalau korg nak join, korg TEKAN SINI 
Sekian.. =)

22 comments:

  1. hehe..gud luck fyzal jai da lama follow blog ni..hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih.. =)
    nanti MB follow fyzal jai.. :)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan!!!
    dari segmen abg ben gakk..
    blog nice and cute lorr..
    sy follow sni k...
    :D

    ReplyDelete
  4. singgah & follow you :)
    comel blog...
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  5. ninie datang terjah sini dari segmen abg ben..
    salam persahabatan buat empunya blog..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal.SR singgah dari segmen Abang Ben.Happy blogging~

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

    ReplyDelete
  7. ninie : thanks ya,berblogging di blog saya..nnt saya berblogging di blog anda.. :)

    Amy : salam kenal.. okeh,saya berblogging di blog anda ya.. :)

    ReplyDelete
  8. laila : thanks for reading.. :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen Abg Ben dan follow :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  10. POP : thanks ya.. :) salam perkenalan..

    ReplyDelete
  11. Hye Tuan Tanah. Hehe! Singgah sini dari segmen Abang Ben.

    Blog ni comel bulat bulat. Woooo! ;D

    Happy blogging! :)

    http://abilitusaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. abil : hye abil! hehe..thanks.!

    happy blogging too.!! thanks ya.! :)

    ReplyDelete
  13. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    ReplyDelete
  14. marina blogger baru membacer di sini...salam perkenalan :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal :)

    Disable word verification untuk mesra pengguna. Boleh baca selanjutmya di sini

    http://monolog25.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. slm perkenalan dr mama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  17. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  18. hanyzham hadny ,Marina ,me@monolog ,maszull ,ame elms ! : salam perkenalan semua.! terima kasih ya bg yg membaca dan menfollow.. nnt saya baca link2 anda.. :)

    ReplyDelete
  19. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete

Usia Blog saya

Daisypath Anniversary tickers